sâmbătă, 25 aprilie 2009

la multi ani,terra...:-j

Copaci ,frunze ,flori ,verde, soare ,cald, ,cer, luna, stele ,nori ,iarba, pasari ,fluturi ,albinute ,gazulite,furnicute,gandacei,carabusi -> natura.
Natura,ce frumos suna!natural!
Dar oare tu,trecatorule,te gandesti cat rau provoci naturii,planetei distrugand stratul de ozon q spray’urile tale,sau cu propria’ti masina?si cu multe altele?
Iti place cand vezi ca vine primavara,totul revine la normal,natura prinde din nou viata. Iti place sa mergi la padure sa faci un gratar si sa bagi la matz,dar dupa ce termini,pleci si lasi in urma gunoaie,pe care probabil ti’e greu sa le strangi si sa le arunci la cel mai apropiat cos de gunoi.Foarte greu! Insa stau si ma intreb : iti place cand te duci in alt loc,la un gratar cu prietenii,familia,si vezi gunoiul lasat de altii in urma lor?
Trezeste’te romane! (si culca’te la loc,ca oricum nu esti bun de nimic..:-j )


Pe 22 aprilie a fost ziua Terrei,tu ai facut ceva pt planeta in infima ta viata?


happy birthday Terra!

4 comentarii:

Unknown spunea...

Intamplarea face sa lucrez la o firma care promoveaza agresiv vanzarea de hartie si produse toxice...
Cu toate acestea marile companii au inceput un program in care promoveaza intr-un mod destul de agresiv salvarea planetei... http://www.copaculdehartie.ro/.
Nu stiu cat de multe stii despre ceea ce se intampla in cercatare... dar tarile dezvoltate (si aici ma refer la tariel nordice) au inceput inca din anii '90 cea de-a patra rezoltie "Ecologica".
In urma tutor efectelor toxice planeta a inceput sa se adapteze si sa se "vindece": plantele cresc mult mai repede si perioada lor de viata este mai mare.
U are a tree huger... ai putea sa te implici intr-o organizatie ca voluntar in care ai putea sa promovez acest fenomen.
Am participat si eu candva la astfel de evenimente si experienta nu a fost chiar placuta. Oamenii incearca sa profite de acest lucru si au dezvoltat un adevarat business din care fac o multime de bani.
Romania este cu 17 ani in urma acestor tari din punct de vedere al mentalitatii si dezvoltarii tehnologice si nu cred ca foarte curand o sa observam o schimbare.
(as fi incheiat cu papitoi trist dar viitorul suna inca bine deci inchei printr-un papitoi vesel :) )

Anonim spunea...

Cometariu :D

Anonim spunea...

Oarecum...versiunea trecuta prin propriu`mi filtru...

Anonim spunea...

Da bn nu`i nou...pff ...ai dreptate ...hmmm...tre sa vin cu ceva nou... :> i pinkye promise...





[I`m not wierd...at least I don`t think I am...: -D]