joi, 7 mai 2009

Cine sunt eu?

“Azi m am asezat din nou cu mine,la aceeasi masa”-vdv :X

Cuget…
Cui ii pasa cine sunt eu? Eu sunt eu…voi suneti voi…lumea e prea grabita si alearga inspre moarte sufleteasca.Monotonie in fiecare zi.
Nimeni nu mai intoarce capul sa vada ce e si in jurul lui,toti au “ochelari” precum caii,care nu vad decat ce e in fata lor si nimic altceva.
“Neanderthalul” din mine striga : “Trebuie sa va pese si de ceilalati!!!!!”.
Pana la urma cred ca raman eu cu mine: o adolescenta credula,naiva,dornica de nou si de viata, o fiinta ce crede ca poate schimba lumea cu visurile ei ,care viseaza sa ajunga….ce?greu de prevazut.
-Cine sunt eu pana la urma?
-Nu stiu. Insa stiu ca am o misiune de indeplinit pe pamant asa cum are fiecare si..atat


Tu stii cine esti?

5 comentarii:

Anonim spunea...

Ca bine ai spus..."Tu sti cine esti":X meditati la aceasta intrebare super articol:*

Unknown spunea...

Ce descrii tu aici este realitatea crunta din Bucuresti ... Eu am crescut pana la varsta facultatii intr-un orasel mic nu departe de capitala unde lumea nu este chiar atat de rea... indiferent ca iti este prieten sau daca cineva candva v-a facut cunostinta lumea se saluta si isi poarta respect unul altuia. De aici intrebarea ta: CINE SUNT EU?? sunt doar o persoana care incearca sa supravietuiasca, sa-si cladeasca un drum in viata care isi urmareste doar scopul sau, sau din cand in cand ma uit la nenea care sta langa mine in metrou si constat ca in fiecare zi la ora 7 se urca odata cu mine in metrou la eroilor... TU decizi cine vrei sa fii... si orice ai alege este bine... pentru ca sunteti cu totii diferiti, fiecare avem drumul nostru si ne simtim bine asa cum suntem. (papitoi care zambeste)

oana spunea...

nu stiu cn sunt, c vreau sa devin, c vreau sa fac in viatza si nu stiu unde ma vad peste cativa ani, dar eu:-? sunt eu si fac alegeri(bune sau rele ramane de vazut:> )

Anonim spunea...

se presupune ca prietenilor adevarati le pasa cine esti... ( tu ii alegi dar tot tu trebui sa stii sa`i alegi , sa stii sa`i tii aproape si cel mai important sa nu`i pierzi )

* vad ca inca vezi jumatatea goala a paharului ( cea cu suferinta , neplaceri , drama , monotonie...etc )

* nu spun asta pentru ca nu`mi pasa , nu , o spun pentru ca de la un timp esti in depresie sau daca nu , faci articolele fara rost

* cine sunt eu ? un adolescent rebel inca in schimbare , placut de multi si multe ca si caracter...am pornit pe drumul maturizarii , copil voi fi mereu in sufletul meu , dar , e timpul sa`mi arat si cealalta fatZa

Anonim spunea...

ps : “Neanderthalul” din mine striga : la somn ca e 4 ! ...asta ca sa mai schimb atmosfera pe aici