miercuri, 6 mai 2009

love, love ,love....

Primvara ,soare ,cald, prieteni noi, iesiri in parc si nu in ultimul rand..noul iubit :)
Orice relatia la inceput e frumoasa,fiecare relatie are directia si sensul ei, nu orice cuplu ajunge la cote maxime, nu fiecare cuplu are parte de siguranta si incredere, si in orice cuplu cred ca exista unul care iubeste mai mult decat celalalt.
Parafrazandu’l pe Fericitul Augustin care a zis : “ iubeste si fa ce vrei” ,as putea spune ca atunci cand iubesti faci tot ce vrei ,fara sa faci anumite lucruri care i’ar face rau celui iubit. Este un paradox
Venind vorba de dragoste la prima vedere..cred ca exista,desi nu mi s’a intamplat,cred ca ar fi bine sa te arunci si la a 2a vedere pt siguranta ta,si a sentimentelor pe care, cu timpul, le “investesti” in persoana de langa tine,sa fii sigur ca acea persoana merita iubirea ta,pt ca odata ce ai pus suflet “n’ai cum sa lasi ,cum sa uiti totul in noapte, oricat ti'ar parea de usor”,deorece o inima ranita isi revine cam greu..


Cine umbla dupa iubire n’o va gasi cine o da o va primi inapoi ,iar daca vrei sa fi iubit,iubeste!

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de simiti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta- Emanuel Swdenborg




De data asta imi pasa! :)


[.criticati'maaaa]

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ai dreptate...chiar dak u esti cam" modesta " ntz ntz... toate articolele sunt.....fara cuv.. oricum faine:*

Unknown spunea...

Love... ce e love...este un sentiment.. si ca orice sentiment pe care il traim nu poate fi descris in termeni palpabili, nu este ceva care il putem masura. Incearca sa desrii celelalte sentimente (frig, cald, ura, gelozie). Dragostea este unul dintre putinele sentimente care ii uneste pe oameni care ii face sa le pese unul de celalat. NU poti spune intr-o relatie ca unul iubeste mai mult.. cum poti masura chestia asta...ce poti face sa demonstrezi chestia asta... dragostea nu este o competitie intre 2 persoane care se iubesc. Take care!! (papitoi care zambeste)

Unknown spunea...

La prima vedere sau nu...daca ti se pune pata pe un tip...cam greu sa treci peste asta..sau sa nu bagi in seama. Si dak teai indragostit, chiar daca realizezi ca nu merita prea mult dragostea ce io oferi, nu cred ca renunti la el. (Bine...daca el chiar e cretin...o sa renunti...k pana la urma..conteaza si persoana ta, nu? ;)) )

Nu cred ca poti controla sentimentele de dragoste pe care le ai pentru o persoana...parerea mea:)