marți, 5 mai 2009

Something about us...

"....omenirea s a transformat intr un ocean de suferinta"

Pornind de la aceasta premisa as putea spune ca lumea,pe zi ce trece, devine tot mai rigida,de parca ar tine adevarul ascuns intr un cub de gheata care sta netopit la nesfarsit.Viata'i frumoasa cand nu stai ascuns,am dreptate?
Constat cu stupoare ca in fiecare zi se petrece cate o schimbare in jurul nostru,sau chiar cu noi insine . Astazi ai ceva ce nu apreciezi ,insa dupa ce l ai pierdut, realizezi ca ceea sau pe cine ai avut a fost tot pt tine si tu n ai facut nimic pt a'l putea pastra.
In fiecare zi avem parte de schimbari ce ne afecteaza sau ne imbuntatesc viata .
Cred ca rasul trebuie sa fie salvator.Rasul este umorul care ne mai decrispeaza putin din starea asta de "mahmureala" , sperand ca intr o buna zi sa se schimbe totul numai in bine.Nu putem sta pe valea plangerii in continuu,nu putem sta cu bratele incrucisate pt ca decat noi putem schimba ceva pt lumea si realitatea meschina care ne inconjoara.

4 comentarii:

Anonim spunea...

:X

Anonim spunea...

intr'adevar ai punctat ceva important dar nu cred ca omenirea este un ocean de suferinta (chiar dk este un ocean mincinosi, arivisti, avari si alte specimene)Si da rasul e un inceput bun :d

Anonim spunea...

rasu` rox...:X

Unknown spunea...

Ca sa poti schimba ceva inseamna sa ai ceva: un caracter, o personalitate... oameni in permanenta evolueaza, se schimba. Schimbarea nu este ceva rau... trebuie luata ca atare si luat ce e mai bun din ea.
(papitoi care zambeste)