sâmbătă, 27 martie 2010

Ritm atroce

Iata ca bacul se apropie cu pasi repezi.Toate se petrec din ce in ce mai repede.Toata lumea e grabita,mofturoasa,nervoasa,agitata,nepasatoare,sarcastica,plictista ,iar din toate adunate rezulta o jalnica saturatie (daca ii pot spune asa).
Suntem intr'o lupta continua cu viata iar cel mai cumplit lucru este ca trebuie sa lupti singur importiva ei.Oamenii se feresc de rautatea oamenilor,este pur si simplu un bazar sentimental pe "piata sentimentelor" .Fiecare este pentru el,fiecare isi da silinta sa ajunga el in topul celor mai avari,celor mai rau famati si asa mai departe.
Un articol despre viata din liceu m'a pus pe ganduri.Activitatea pe care am desfasurat'o in timpul anilor de liceu ne dezvolta personalitatea,ne dezvolta capacitatea de gandire si putem estima cam care este capabilitatea noastra in legatura cu orice,ce ne depaseste si ce este mult mai facil pt noi.
Trebuie sa ne straduim,macar acum pe ultima suta de metri,sa facem ceva pt vietile noastre,pt intergrarea noastra in societate ca si individ,sa nu incercam sa parem altceva sau altcineva,sa incercam sa cream ceva util,sa reconditionam totul,sa aducem totul macar la linia de plutire.
Timpul se cam grabeste si nu iarta pe niciunul dintre noi,iar in viata daca n' ai profitat de sansa pe care ti'a oferit'o ,pentru ca norocul nu vine in fiecare zi,ai pierdut.Trebuie sa profitam de toate oportunitatile care ne ies in cale si sa nu uitam ca deciziile pe care le luam ne contureaza viitorul.
Totul depinde doar de noi! :)

Un comentariu:

Anonim spunea...

bafta la bac ...ai grija de tine ...prefer sa comentez ca anonim ...ma cunosti sigur ... :* pupici multi