sâmbătă, 27 martie 2010

muza 'mea' mica...tuciul

uitand sa incurajez un tuci' in plina fierbere',uitand sa'l feresc sa nu se innegreasca mai tare,am sa ma revansez cu mici randuri nesemnificative.
vazand graba alaturi de care alergi spre fericire,spre bratele larg deschise,iti spun sa nu te grabesti prea tare...cu siguranta e cineva acolo....departe....si te asteapta....si te iubeste...
ura oamenilor este nesemnificativa atunci cand bucuria interioara iti este nepatata de un fizic aratos cu un suflet mucegait de trecut....indiferenta lor nu te doare atunci cand,camarutele sufletului iti sunt umplute de prezenta prietenilor,mereu bucurosi,mereu atententi sa carpeasca' rupturile unora care te'au afectat.
iar in privinta examenelor ce vor veni,cu siguranta sunt doar examene de maturitate menite sa creeze o diferenta infima in viitorul apropiat...stres...amaraciune....nopti pierdute invatand....astea' se vor risipi imediat ce vei vedea cruda realitate dincolo de zidurile examenului.
abundenta prostiei pe partea cealalta a acestei mici trecatori' te va face sa'ti doresti alti...multi ani de liceu...("mai bine ramaneam repetent decat sa ajung in gloata' prostimii,adunate din toata tara).
fa in asa fel incat ultima 'rasuflare' dinaintea acestei experiente sa fie cea mai lunga si cea mai cuprinzatoare deoarece o sa ai nevoie de mult oxigen in 'vidul' ce va sa vina.
totul depinde de tine!pentru ca intotdeauna cineva vegheaza asupra sufletului tau...si acea persoana esti tu..
ps:reply....

Niciun comentariu: