luni, 12 aprilie 2010

meditatie despre dragoste...

In lumea actuala,dragostea este devalorizata extraordinar de mult.Cum stau lucrurile?In general unii nu mai cred in dragoste si considera ca nu mai este necesara casatoria.Fidelitatea este aproape imposibila,experientele (Cat mai multe) -indispensabile ,iar dragostea ramane doar o placere fizica,un fel de tehnica ce trebuie neaparat sa se invete si care trebuie sa reuseasca cu orice pret.
La scoala suntem initiati cu lectii de biologie,stiinte, si asa mai departe, despre cum "sa facem dragoste" fara niciun risc,profesorii negandindu'se sa ne explice in ce consta cu adevarat treaba asta,lasand la o parte fenomenul de reproducere.
Trebuie sa'i redam dragostei locul si dimensiunea ei adevarata.Locul adevarat al dragostei?Simplu-in inima noastra.Dimensiunea?nedelimitata...imensa..infinita.

Uitati'va putin in inimile voastre,negandindu'va la ceea ce vor crede altii despre lucrul acesta.Cugetati si incercati sa va regasiti puritatea,simplitatea,sa reconstruiti sentimentul de adevarata dragoste ce plutea odata intre voi,lasandu'va purtati de val si de sentimente.

3 comentarii:

Marius-Stefan spunea...

Frumos spus...asa e, dar na, tre' sa te adaptezi in functie de situatie.Ma abtin sa zic mai multe

Anonim spunea...

"dragostea este devalorizata extraordinar de mult".. nu e adevarat ce zici u din opinia mea. Cuvantul in sine "dragoste"/ "iubire" este devalorizat, si nu sentimentul. Ajugem sa spunem despre o persoana ca o "iubim" cand simti acel fior care care te face sa te simti implinit, numai ca acel fior nu dureaza si va veni o alta persoana. Si pentru acea persoana vei simti acel fior, si pe acea persoana tu o vei "iubi".
Dragoste pluteste in toti si este un sentiment atat de simplu dar noi toti facem tot posibilul pentru a-l complica. sper ca are logica ce am zis..

ciully spunea...

are logica ce ai zis...insa,gandeste'te ca nu ai cauta alta persoana "pe care s'o iubesti" daca nu s'ar petrece ceva neplacut intre tine si persoana cu care esti.Daca unul dintr'un cuplu ar gresi "s'ar destrama vraja".
iti recomand taxi-invata'ma sa iubesc.

(Dragostea e simpla ,dar noi cand ne iubim,o complicam)