sâmbătă, 17 iulie 2010

Dezamagirea

Poate ca exista multe tipuri de oameni...personalitati diferite...mentalitati diferite si in acelasi timp pareri diferite.
Faptul ca prin actiunile pe care le intreprinde fiecare individ,afecteaza mai mult sau mai putin persoana de langa,face ca omul,din reflex,sa actioneze dupa propriile instincte,creand astfel o "avalansa" de sentimente,atitudini care se vor revarsa asupra celuilalt intr'un mod placut sau neplacut.
Facand referire la intamplarile de care avem parte in viata de zi cu zi,suflete inocente,puse pe tava,dispuse sa dea tot,absolut tot (netinand cont de parerile celor din jur) -mor
Moarte subita...de ce?deoarece "creatura mistica" invrajbeste sufletul pur,in asa fel incat,a doua oara cand i se va oferi acestuia ocazia de a mai iubi din nou,va ezita.
De unde atata nepasare?..nimeni nu'mi va da raspunsul.

2 comentarii:

pipermacinat spunea...

dar de o bucata' buna de timp numa dezamagita esti...ar trebui sati' treaca pentru k nepasarea asta e o stare de spirit...deci se risipeste...nu te intreba de ce sunt altii nepasatori ci incearca sa nu ajungi k ei...toate cele bune..:)

pipermacinat spunea...

in caz k nu ai obs esti admin si nu autor de cateva zile....=d>...asa k treci la treaba hamstere!