marți, 31 august 2010

reguli..reguli...reguli

Cuvantul care domina? simplu :"a trebui"..."trebuie"
Trebuie sa ne imbracam dupa cum cer revistele de moda,sa lasam timpul sa treaca repede si pensia sa vina imediat,sa alegem politicieni ,sa ne plangem de costul vietii,sa ne schimbam coafura,sa'i vorbim de rau,pe la spate, pe cei care sunt diferiti.
Copiii trebuie sa urmeze pasii parintilor,in fond,ei sunt mai batrani si cunosc lumea.
Trebuie sa avem intotdeauna o diploma de la facultate chiar daca niciodata nu obtinem un post in ceea ce ne au obligat sa alegem drept in cariera.
Trebuie sa studiem lucruri de care nu avem nevoie niciodata:algebra,trigonometrie...sa nu ne intristam parintii,chiar daca asta inseamna sa renuntam la tot ce ne multumeste...sa ascultam muzica incet (altfel facem impresie proasta),sa plangem pe ascuns,sa suferim in tacere.
Trebuie sa intram la ora stabilita in casa,altel vor crede vecinii ca suntem niste depravati,sa nu ne aduca prietenul pana in fata blocului,asta denota lipsa de respect.,trebuie sa ne spalam vasele dupa ce am mancat,sa nu iesim afara cand ne taie capul.
Trebuie sa ne casatorim,sa avem copii si eventual nepoti,sa muncim pentru ceva ce detestam,pentru ca facem parte dintr'o societate organizata,iar daca toti ar face ce le place,lumea n'ar mai merge inainte.
Trebuie sa ne cumparam bijuterii,asta ne identifica cu "organizatia" din care facem parte,sa fim simpatici si sa'i ironizam pe cei care'si exprima sentimentele,sa te feresti cat poti sa spui "nu",oamenilor le plac mai mult cei care spun "da".E mult mai important ce gandesc ceilalti decat ce simtim noi.Sa nu facem niciodata scandal,atragem atentia celorlalti.te porti diferit,vei fi dat afara din "organizatie" pentru ca ii poti contamina pe ceilalti si poti distruge ce a fost cladit cu atata sudoare si greutate .


Concluzie: Mi'as fi dorit sa apartin unui grup de nomazi.

Niciun comentariu: