miercuri, 23 noiembrie 2011

Vreau un cer senin!...

Nu caut motive,nu caut scuze….s-a intamplat…putea fi oare inevitabil? N’o sa aflu niciodata raspunsul.
Am gresit,am iubit,am ras si am plans in acelasi timp…eram un copil…tu n ai vrut sa vezi,sau poate n ai putut sa ma intelegi…eram un copil,cu vise marete,cu teluri inca neatinse,cu planuri ,cu o alta viziune fata de cea pe care o am.
Eram imatura,copilaroasa ….un pui care abia prinsese aripi,insa,mi au fost taiate mult prea devreme.
Am declarat amandoi razboi,fara niciun sens…ne am lasat purtati de orgoliu si mandrie doar din pura prostie….
De ce n ai putut sa ma asculti?de ce n ai putut sa ai putina rabdare,sa mi dai o sansa sa ti demonstrez ca aspiram la ceva maret,ca vroiam sa te fac mandru de ceea ce eram,sau de ceea ce aveam de gand sa devin…
Preferi sa stai si sa suferi in tacere,sa ma stii departe de tine…sa vezi,poate,cum sufletul meu moare pe zi ce trece.
Sunt intr o depresie continua desi nu las sa se vada asta…sufletul mi se macina…cuvintele imi musca din piept…n am cui sa ma plang…n are cine sa ma inteleaga…e o suferinta continua…un calvar…..
………….dar tu nu stii….si nici nu vrei…
Am gresit,ai avut dreptate in privinta lui,dar n am putut dicta inimii….erai negru de furie cand veneam acasa…simteam ca vrei sa plec…asta am si facut….

Acum trecem unul pe langa altul, ca doi straini…..e mai bine asa?
Imi doresc sa ma trezesc dimineata,si sa fiu in patul meu..in camera mea, plina de caldura mamei si de prezenta fratelui meu.vreau sa rad din nou cu el,sa manancam la aceeasi masa,sa ne batem pe calculator,sa facem glume unul pe seama altuia,sa stam sa vorbim de ale noastre pana tarziu.
mi-e dor sa stau la scara cu prietenii mei din copilarie,mi e dor sa dorm cu elly,sa ma uit pe geam si sa vad gradinita in care am crescut,mi e dor de vecinul de la 2,mi e dor de zilele de vara in care udai cu furtunul….
Acum mi se par toate prea departe….mult prea departe…

2 comentarii:

Whitesnake spunea...

Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele.

Anonim spunea...

sa nu uiti si de cs...ca si ala iti mai placea...nu te gandi ca rupe cineva ceva din tine...ca atunci cand o sa te uiti inainte o sa fii o fata/femeie mai completa...(necazul il caleste pe om nu fericirea)...alin