luni, 29 martie 2010

frica....moment de neuitat

ia o stare....despico' in mii si mii de particele atent cantarite.....fiecare iti aduce o bucurie si o tristete' in suflet,fiecare lucru bun este format si ajutat sa fie lucru bun dintr'un impuls care probabil nu este atat de bun perceput de 'alti'.sa'ti fie frica sa iubesti...,sa'ti fie frica sa'ti etalezi tot ce ai mai bun in suflet,sa ajungi sa 'inghiti' cuvinte si sentimente cand tocmai ele iti dau frau liber unei trairi fara asemanare in lumea asta,nu e cel mai bun lucru.
intr'adevar niciodata nu suntem prea inteligenti,prea destepti,prea maturi pentru a ne' fi frik....simteo'!e ceva natural......dar nu fa greseala,ca dupa o experienta esuata' sa pui sentimentul cel mai frumos de pe pamant la zid.
singurele lucruri alaturi de care traim intr'o 'armonie'...sunt amintirile....iar acum suntem la inceputul drumului.de ce sa ruinam o cale pe care putem usor so' modificam astfel incat sa ne aduca satisfactii.
deci fara frica ne afundam' intr'o lume ce ne apartine,facem greseli....le reparam....simtim....ne bucuram....ne intristam.......pentru ca in finalul "calatoriei" sa nu regretam nimic......asta face ca secundele ce vin peste tine sa'ti fie necunoscute in trairi si sentimente si tot ce ramane sunt amintirile...
ps:vei iubi din nou,iar atunci cand o sa simti asta....arata!

7 comentarii:

Anonim spunea...

ma uimesti mamik...:)pishcotu te saluta:*:*:*:*

Marius-Stefan spunea...

Imi place foarte mult ce ai scris si cum. Deja ai inceput sa ma sperii cu finalul calatoriei:)) ok gandeam si eu asa recunosc, doar ca nu vreau sa ma gandesc la partea aia acum, o sa am timp atunci. Stii care mi s-a parut faza cea mai tare?
"ps:vei iubi din nou,iar atunci cand o sa simti asta....arata!" -pentru ca esti optimista.
Asta e partea frumoasa, dar privind ironic te semnezi pipermacinat :p

alinus spunea...

pipermacinat nu este ciully....pipermacinat=alin...ciully=raluca...deci 'frate' stefan....nu se semneaza raluca pipermacinat ci este chiar o alta persoana..si ma bucur ca'ti place postul

ciully spunea...

i'am spus dupa ce a postat commentul.stai chill,nu te enerva :))

pipermacinat spunea...

nu m'am enervat:))...dadeam si eu o mica explicatie ....'o mini ecuatie'..;))

ciully spunea...

pareai enervat:))

pipermacinat spunea...

de la 'a parea' la 'a fi'....e drum lung...nu eram si atat...;))